Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Badrumsgolv är inte speciellt mjuka



snart 2007
nytt år
och nya löften
nerspolade
tillsammans med
ring klocka ring drickans
tunga effekt
och ni sitter
med partyhatt
och plastmuggar
från Ica
som inte kostade mer
än din värdighet
dagen efter
då du önskar att
du inte blivit
ett
med han
den där smöriga
som log sådär
han främlingen
du vet
dom är aldrig som
i carolas låt
inte alls
dom vänder bara på sig
och går
hejdå
kul att prata
eller något
hörs väl
typ

och du fick aldrig hans nummer






Övriga genrer av epelkawka
Läst 496 gånger
Publicerad 2006-12-30 17:05



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Nyårsafton..*amatörernas afton*:)...Tur att hon inte fick numret till han.. den där smöriga som hon ändå inte hade suttit och väntat på att han skulle ringa...konstigt att sprit kan göra män...och kvinnor snyggare...*usch*...men där ute finns han..han som är främlingen på den vita springaren...och han kommer kanske 2007;)
Din text är träffsäker!!
Önskar Dig Ett Gott och Glittrande Nytt År**
2006-12-30
  > Nästa text
< Föregående

epelkawka
epelkawka