Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tysta leken

jag är matt av längtan till något annat.
eller kan man säga
att jag är illamående av vad som råder
Du råder
men inte så som jag vill att du ska
jag är jättetrött på detta ikväll.
och för dig får man inte lov att vara trött

ju mer jag öppnar mig för dig ju mer kommer jag att ha begär efter dig
det är egentligen allt jag har när det kommer till dig
ett begär jag inte ens vågat släppa fritt
jag kan verkligen se det framför mig.
hur jag uppriven och trött berättar för dig att jag är trött, och berättar att du är nykeln till min trötthet
att jag inte vill veta allt det du
inte vill

att jag inte kan fortsätta att ha dig
eller inte ha dig

det dunkar
det domnar
det är du

du ska verkligen inte ha en tjej som mig
som tar dig på allvar, som vill ge dig hela världen.

du borde ha någon mer som dig själv
som tiger oavsett

en söt tjej.
som är tyst tyst tyst
som kan tiga dig till sömns
en tjej som inte känner så mycket
men som kanske tycker att dina ögon är fina
och som är snäll mot dig,

men om jag fortsätter såhär
med att hålla tillbaka så hårt jag kan
tills knogarna vitnar
eller hålla för dörren med mitt hjätas begär
sätta en kvast under handtaget.
gömma nykeln till rummet med alla ord jag vill ge dig.
om jag fortsätter så
börjar tysta leken nu




Övriga genrer av ElinBeatrice
Läst 326 gånger
Publicerad 2006-12-30 20:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbart ! Bra beskrivet & man känner verkligen "med dig" . Jättebra skrivet :)
2006-12-31
  > Nästa text
< Föregående

ElinBeatrice
ElinBeatrice