Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stormen

Du är en snäll man, inte är det väl ditt fel
att jag känner mig som lövet när du är stormen
Nej inte är det väl ditt fel
att jag kvävs varje gång du går
Och jag minns en gång när du gick
vad du gick den gången.
Och jag minns hur det lät
Och solen sken utanför
och sommaren skulle ta slut den dagen
och jag visste att du skulle gå
Men så kom du tillbaka
Stormen, den är du
Du är tillbaka
Och när du går denna gången ska jag inte lyssna
(När du går denna gången följer jag efter dig
Jag har inget val
För du är stormen 18
Jag är lövet)




Fri vers av ElinBeatrice
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-05 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ElinBeatrice
ElinBeatrice