Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I natt kom natten

Och i natt kom natten jag fruktat
Natten som gjort mig rädd för mig själv
Detta är natten när mitt hjärtas begär hinner ikapp
mig, Hoppet och Låtsaslyckan.
Vi sprang allt vi kunde vi tre.
Det smakade blod våra munnar
Och där kom du; Jävla hjärtas begär!




Fri vers av ElinBeatrice
Läst 299 gånger
Publicerad 2007-02-05 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ElinBeatrice
ElinBeatrice