Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina hav

Dina hav
låter mig ibland flyta över dess lena vatten
låter mig ibland
segla längst deras stränder
I kvällar som dessa
I röda kvällar som dessa när vi lär oss att älska igen
vaggar dina hav mig ibland i deras famn

Dina hav låter mig ibland,
i deras djupaste svartaste vatten
kämpa emot de vildaste odjur
låter mig ibland
ensam i världen
ensam i haven
drunkna i det bottenlösa




Fri vers av ElinBeatrice
Läst 313 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-11 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ElinBeatrice
ElinBeatrice