Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mamma

ojojoj

varför

är det så jobbigt

med min Mamma?

OSAMS IGEN

:(

fast jag inte vill det

så retas jag

på henne

som jag älskar så

varför???



jo jag vet

innerst inne

att jag inte riktigt

har förlåtit henne

fast jag trodde jag hade det

måste göra det igen

jobba med den biten

igen o igen

tills det blir bra

mellan oss



min älskade mamma

förlåt

o jag förlåter dig

för jag vet att du gjorde

det bästa du kunde då

när jag växte upp


tack din dotter




Övriga genrer av minette
Läst 680 gånger
Publicerad 2006-12-31 13:59



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra att du förlåtigt..då växer man som människa..kram
2007-03-25

  devilsangel
Alla gör vi vårt bästa,även om det inte märks alltid...
Fina ord till din mamma, stark närvaro i det du skriver, ger en bra inblick i er relation.
2007-03-04

    ej medlem längre
Det är svårt med mammor....jag har accepterat det jag inte kan ändra på vad gäller min mor...jag fick frid och det är huvudsaken.
Det finns ingenting att förlåta...hon visste inte bättre!
men visst är det jobbigt!
2007-03-03

  lodjuret/seglare VIP
eftersom jag upplever
den här texten som fiktion
så har jag bara en sak att säga,

greit att våga fabulera om såna här spörsmål
2007-02-20

  Lars Granlöf
Kanske blir det bättre om du accepterar istället för förlåter först. Förstår dig precis...
2007-01-07

  mjuk
Denna text gör mej generad. Jag har inte "jobbat på det" som du har gjort. Har inte förlåtit över huvud taget. Bra skrivet!
2007-01-02

  Mikael Lövkvist
Ett vackert brev till din mamma!
2006-12-31

  Albert
men ber hon om förlåtelse?
på riktigt?
2006-12-31

  Albert
det är kärlek här
nånstans

men att försöka SE sin mamma och allt som var och varför och allt... och att se sig själv...
det syns att du jobbar på...
heja på!

du är en tillräckligt bra dotter
och mamma:
good enough mother

och formulera dig kan du,
good enough
2006-12-31
  > Nästa text
< Föregående

minette
minette