Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ville skriva om lyckan

men det hann jag inte

fan
fan
fan

jaja

kanske kommer igen


eller om jag minns den





Övriga genrer av minette
Läst 577 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-24 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

minette
minette