Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tid

finns det någon

med tid

över

till

en

relation?

eller är gymet

jobbet eller jobben

viktigare?




Övriga genrer av minette
Läst 567 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-07 19:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

minette
minette