Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svårt o träffa rätt

varför

så svårt

och träffa rätt

i kärleken

är det svårare med åldern?

eller är det tidsandan?

eller både och?

svårt verkar det vara iaf




Övriga genrer av minette
Läst 569 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-07 15:30



Bookmark and Share


    JoLu
mm svårt är det.. och kanske ska vara så fast man igentiligen inte vill.
fint skrivet och applåderas*
2008-09-07
  > Nästa text
< Föregående

minette
minette