Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allt på en gång

varför ?

kommer allt på en gång

arbetslös

min utvecklingsstörda farbror död

min kusin fått hjärntumör o är på psyket

en vän tar sitt liv

varför allt på en gång?




Övriga genrer av minette
Läst 550 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-07 11:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

minette
minette