Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

my love

han kommer idag

det är lycka

att få vara med honom

spelar ingen roll vad vi gör

bara jag är tillsammans med honom

skratt

prat

älska

promenera

bada

städa

laga mat

gosa med djuren

allt vill jag med honom

bråka en massa

pratar engelska

missförstånd

rädsla

djävla sms

hemligheter uppdagas

jag berättar hemligheter

ja det är inte bara lycka

livet är ju inte bara underbart

livet är ju livet med allt

både ont o gott

men

nu är det

lycka för han kommer till mig idag




Övriga genrer av minette
Läst 652 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-25 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

minette
minette