Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gravedigger when you dig my grave could you make it shallow so that I can feel the rain


gore (du får mig att blöda)




jag klipper av ett finger för dina tankar
just nu baby
tar tummen om du kan lova mig
att det är något bra

och jag har en hammare här, babylove
berätta för mig
vem han är
som du ligger med
jag lovar
jag ska inte gråta
redan
been there
done that

slår hammaren allt jag kan nu
mot mina sammanbitna tänder
och de kraschar jävlar
lämnar vassa tandflisor som sticker upp
och hål i köttet

och du,
det är ingen fara
jag kan fortfarande flina mitt
överlägsna leende
du så ofta påpekade

jag undrar om
jag någonsin kände dig
kanske tog jag
så jävla helvete fel
eftersom du låter mig göra såhär

och du
med mina engångshyvlar
kan jag rita
glada gubbar på mitt bröst
som gråter blod

och jag klipper av
ett finger till
för den här vintern som kommit
att stanna inom mig
klipper av mina öron
och fler fingrar
för varje gång jag sa att jag älskade dig
och för varje gång du sa
att det alltid skulle vara vi

jag sparar två fingrar
men inga tår
två fingrar så jag kan stoppa dem
i halsen
och kräkas upp orden
du inte får höra igen

och jag punkterar
mina ögon
med kanten
från ett glasbord
för att slippa se eländet

och det är nästan vackert
ja nästan
fulländat
i all sin morbida patetik

men jag slutar inte
och bit för bit
försvinner jag
men jävlar babylove
du får fan städa ordentligt sen
efter mig
men det babylove
har du väl rutin på om något






Fri vers av Robert W
Läst 996 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-01-02 00:06



Bookmark and Share


  lioness
jag är mållös & överväldigad.

träffsäkert.

du fick mig.
2009-10-29

  epelkawka
fyfan vad bra du är.
jag avundas ditt sätt att finna ord och skriva så otroligt jävla bra.
Tack.
2007-01-08

  Yvonne Vigstrand
Som vanligt då jag läser dina texter så blir jag så tagen av strykan i dina ord....de slår som piskrapp men ändå med så fina känslor invävda i allt det onda.....du är den bästa poeten i mina ögon.....

Många kramar Yvonne
2007-01-02

  Lilla_Lala
Du skriver så naket och utlämnande att jag blir helt tagen. Den här andas svek, sorg och känslor som inte längre får kännas. Riktigt bra!
2007-01-02

  darque
Vilken stark längtan efter förståelse och vetskap trots oviljan att närvara vid bekännelsen.
2007-01-02

    Sandra Odhage
Dina ord gör ont i mig, blir mycket berörd, Känslomässigt bra dikt. Gillar

//Sandra
2007-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Robert W
Robert W