Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

träden har sina stammar och du har ju mig



och då när
hela sverige suckar och suger &
hoppar ner i båten och reser och
säger vi ska aldrig bli som dom och
dom vill vara som oss och vi
förstår sånt vi förstår varandra ibland och

jag älskar dig!
jag älskar dig!
jag älskar dig!

trollkarl kan du
se mig eller hjälpa mig trollkarl kan
du höra mig?

lyssnar vi riktigt noga kan vi höra,
- kraften sitter i glasögonen
och vi kan få hjälp och bara
försvinna

slår pianot i småbitar säger
lyssna på den här låten och
pekar upp
upp upp upp upp
och upp
det är aldrig försent för
dina kyssar






Fri vers av livet
Läst 663 gånger
Publicerad 2007-01-02 00:14



Bookmark and Share


  Amina
Oj, jag läste några av dina dikter förut, men jag anade inte att du var bara 14år. Shit vad bra du är.
2007-03-01

    Ängel i regnet
du är verkligen sjukt bra tjejen!
2007-01-18

  osynlig
denna var riktigt fin! underbar.
sista stycket.. woow!
Bra!
2007-01-03
  > Nästa text
< Föregående

livet
livet