Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man måste skriva, utan att veta vad.


Skrivbegär natten till en tisdag



Det sipprar ur mina fingertoppar
växer rötter ur mina fingerblommor
De hittar inget slut
än heller en lösning

Inspirera mig
hjälp mig
för jag vet inte
hur

Lyft mig när jag är viktlöst i vattnet

håll om mig
håll om mig
håll om mig

Rädda mig från knackande ords tvång

Osammanhängande ord, kan hända
men nära på mitt starkaste behov
…eller ett bitterljuvt begär

att få ur sig
något
som jag aldrig förstår
aldrig någonsin har det kvävt mig som nu




Fri vers av essen
Läst 300 gånger
Publicerad 2007-01-02 01:06



Bookmark and Share


    hemlighetenshimmel
jätte bra skrivet
2007-01-02
  > Nästa text
< Föregående

essen