Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

äntligen

vet jag
vad jag ska
göra

här i livet

så härligt

:)

tack
o stor tacksamhet




Övriga genrer av minette
Läst 354 gånger
Publicerad 2007-01-02 07:38



Bookmark and Share


  Albert
vadå?
vadå äntligen?
vad ska du göra?
2007-01-08

  Lars Granlöf
Grattis.
Eller är det ironi.
Hur som hälst en bra dikt
2007-01-07

  Söder
Skönt när det kommer till en och allt faller på plats. Härlig dikt.
2007-01-05

    Camillaa
Vad trevligT :)

/ C
2007-01-02
  > Nästa text
< Föregående

minette
minette