Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gråmelerad


Projekt I

..
Gråmelerade

Är mina tårar

I dina händer
..



Underbiten

Avbiten

Av tiden

Betydandet

Underkluven

Uthuggen



Underkuvad

Besprudlad

Desillusionerad

Passionerad

Sanktionerad



(Mamma, jag vill hitta trygghet
i mig själv.)

(Pappa säger,
att det kommer med tiden.)

Tiden.

Tiden är genomliden.


Avliden.




Fri vers av Skosnöret
Läst 398 gånger
Publicerad 2007-01-02 12:29



Bookmark and Share


    Oprofessionell
den här var väldigt intressant om man tittar från perspektivet. Jag gillar hur du lekt lite med styckeindelningen och den funkar väldigt bra.
2007-01-03

    Camillaa
Underbart.
& så träffsäkert!



/ C
2007-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Skosnöret
Skosnöret