Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
svar på alfa


bäddat

 

fast det var så länge sen

du bodde i min dubbelsäng

- har du fortfarande största platsen




Övriga genrer av sol
Läst 521 gånger
Publicerad 2007-01-02 14:58



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
borde få liggsår.
2007-01-02

  Anders P VIP
Lite gulligt om saknad. jag skulle dela av efter "sen" och ta bort "den" i sista raden. det skulle accentuera rytmen.
2007-01-02

  Lilla My* VIP
Så sööt*
Ord med värme!!
2007-01-02

  Cris
det var en bra fortsättning..
vad gulligt!!
2007-01-02

  alfa VIP
Inte bara snabbt, snyggt dessutom... :)
2007-01-02
  > Nästa text
< Föregående

sol
sol