Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag såg när den föll

Du smög in i mitt liv mitt i natten

borrade dig rakt in i hjärtroten

Med samma smidighet som katten

Du tog vad du kunde få

Min puls du tog över

Mina andetag likaså

 

Men nåt jag behöver

och som

du aldrig lyckades nå

var min självaktning och min

själ likaså

 

Jag såg när den föll.....

din gloria alltså......




Fri vers av nettizen
Läst 327 gånger
Publicerad 2007-01-02 18:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra! Mycket bra* Fyndigt!
2007-01-02
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen