Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det där som kallas kärlek

Kärleken.....

Vad kan man säga om den?

Att den är vacker

för en till himmelen

Att någon särskild man tänker på

Någon som får hjärtat att sluta slå

Att jorden som snurrar på

helt plötsligt stannar då

 

Glömmer gör man att kärleken sviker

Att den man älskar

från sin sida avviker

Att det han sa och som man trodde på

Var något han bara hitta på, just då

 

Stora hål i själen han lämnar

när hela världsbilden rämnar

Jag vet, har själv varit där

Vet också att jag inte ämnar

att någonsin mer bli kär

Det är liksom inte värt priset man får ta

den dagen han bestämmer sig för att

dra




Fri vers av nettizen
Läst 229 gånger
Publicerad 2007-01-02 22:33



Bookmark and Share


    Lindizz
oj ..så väldigt bra skrivet...du beskriver kärleken bra
2007-01-02
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen