Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passa er! För där kommer häxan!

Full av påhitt och bus

Hon är bekant med både mörker och ljus

Hon leker med tanken på vem hon

nu ska snärja

Med vem hon härnäst ska härja

 

En glad variant

Behaglig diamant

Ärlighet gör henne trygg

Såra henne

så blir hon stygg

 

Ingen elak häxa hon

egentligen är

Men hon på många sorger bär

 

Hennes hjärta så många gånger slagits

i kras

Att det nu är skört som finaste glas

 

Var snäll mot häxan och du har en vän för

evigt

Gör du henne illa..... tja, då får du nog

skylla dig själv

 

Har man väl fastnat i häxans garn

Då sitter man fast som i en kvarn

Hon kanske inte vill ha dig sen

Men hon släpper dig aldrig riktigt

fri igen

 

Vem häxan är?

Hmm... det får nog bli en tolkningsfråga

det där...... ;)




Fri vers av nettizen
Läst 259 gånger
Publicerad 2007-01-03 09:33



Bookmark and Share


    Lindizz
riktigt bra skrivet med rim o allt...kanon!
2007-01-03

    annna_
du har först talang & fantasi!
2007-01-03

  Söder
Ja, häxans magi kan vara trollbindande, liksom din dikt. Fint rimmat.
2007-01-03
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen