Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina två viktigaste verktyg


Min blues är blytung och blå


Men mitt leende
blev bara bredare och bredare

när jag av misstag spelade
munspel på min rakkniv




Fri vers av Pitbullpudelns kärna
Läst 1162 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-01-03 12:33



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
Så jävla klockrent!
Å nu är det tur att jag har två öron
och kanske du med
annars skulle flinet går runt hela huvudet!
2007-01-03

    ej medlem längre
"garvar högt"
Sååå bra!!!
2007-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Pitbullpudelns kärna
Pitbullpudelns kärna