Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosorna dör om de inte får näring

De brister ut i små knoppar

rosa,gula eller röda kroppar

Spritter utav livslust och förväntan

kikar ut på livet där i gläntan

 

Med solens hjälp de växer och frodas

Ska bli vackra blommor förmodas

 

Men om solen i moln försvinner

Liemannen ifatt de hinner

Hugger ner allt vad han ser

Och också det som livet ger

 

Kanske med fru fortunas bistånd

Någon liten knopp håller stånd

Gömd under snötung sky

Den kan växa upp i sly

 

Så småningom sprida sig igen

och allt blir bra sen




Fri vers av nettizen
Läst 229 gånger
Publicerad 2007-01-03 17:58



Bookmark and Share


  Söder
Bra! Fint budskap...
2007-01-03

  Thommy
Bra skrivet ännu en gång, jag gillar inslaget om liemannen, dystert men ändå uppiggande.
Bra gjort.

Thommy
2007-01-03

    Lindizz
mycket bra skriven...
2007-01-03
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen