Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet ler mot mig idag

Idag är en bra dag

Idag är jag glad

Hur morgondagen ser ut

får vi se imorrn, om ett tag

Men idag är en dag

då livet ler

Och det är det som jag ser

Att livet ler mot mig

just nu idag




Fri vers av nettizen
Läst 350 gånger
Publicerad 2007-01-03 20:15



Bookmark and Share


    Lindizz
oj denna gick rakt in i mitt hjärta..så bra skrivet
2007-01-03

  ordterroristen
Vilken härlig levnadsglädje, känner samma sak själv just nu
- och snart är det dags på poetradio igen (dont miss it!)


/osse.
2007-01-03

  Söder
Strålande...Må livet le varje dag som följer just denna dag.
2007-01-03
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen