Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar i vintermörkret

Leker med en tanke

på dig och mig

du och jag på en öde ö

Bara du och jag

sittandes vid en mysig liten

sjö

Där funderar vi över framtiden

en tid i samförstånd

med mycket kärlek

Du och jag på en ensam strand

med ömhet

under vår alldeles egna

korkek

Du och jag

Tillsammans blir vi Ett

Och se där

där har vi just skapat vår alldeles egna

sonett

Nu sitter ju jag bara och leker med

tanken

i min egna lilla vrå

Men håll med om att det låter bra

du som kan tänkas höra




Fri vers av nettizen
Läst 224 gånger
Publicerad 2007-01-03 21:17



Bookmark and Share


    Lindizz
underbart vackert...härligt med sådana tankar
2007-01-03

  Söder
Vackert. Längtande tankar.
2007-01-03

  Lena K Nilsson VIP
Ja, det låter härligt!
2007-01-03
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen