Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Internetdejtandets prinsessor


Koka hjärta, koka

Därför därute står prinsessor
med vackra bländande leende
på rad efter rad efter rad

Och ju nämre du kommer dem
desto mer ser du att leendena
endast bespeglar dem själva

Så vackert
Så rent

Som endast
en ishavsvind
kan bringa

Så koka hjärta, koka

Värm dig själv istället








Fri vers av Pitbullpudelns kärna
Läst 634 gånger
Publicerad 2007-01-04 00:04



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
burn baby burn
diktjaget verkar
vara vidbränd
trevlig vinkling
på ett av våra moderna
kommunikationsproblem
eller ska jag säga relations..
nej samhälls...
2007-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Pitbullpudelns kärna
Pitbullpudelns kärna