Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maskros...det är visst jag det

Maskrosbarn.....

Det är visst jag det

Det är det inte många som vet

Jag är bara lite och tretti

Men redan mitt liv liknar konfetti

Det är färgat av allt det som hänt

Ändå är mycket litet av det känt

Inte många vet

Min hemlighet

Inte ofta berättar jag om mig själv

För på sätt och vis så dränkte jag

mig i en älv

Föddes på nytt

Allt det gamla blev bytt

Allt det trasiga lagades

Det smutsiga tvagades

Ett liv kantat av tragedi

Liknar nu mest en parodi

Ser tillbaka på allt det som hänt

Som om det hänt någon annan jag

känt

Overkligt att den lilla rädda flickan är jag

Hon som repade mod ett slag

Men ett maskrosbarn

det är jag det

Så... nu vet ni min hemlighet




Fri vers av nettizen
Läst 268 gånger
Publicerad 2007-01-03 23:17



Bookmark and Share


  Daniela
Vi har visst fler gemensamma nämnare :)
Från maskrosbarn till coola morsor,
jojo värre kunde det ha blitt ;)

"Jag är bara lite och tretti
Men redan mitt liv liknar konfetti"

Toppen :)
2007-01-04

    Lindizz
din ord berör min själ, starkt och djupt skrivet ..bra gjort!
2007-01-04

  Lillali
Så otroligt bra och starkt skrivet, känner igen mig själv
2007-01-03

    Sandra Odhage
Gillar ;)

//Sandra
2007-01-03
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen