Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En titt ur det förflutna



Ensam i regnet

Ensam flicka i regnet står

Allt medan timmarna går

Hem kan hon inte gå

Så hon står kvar

Precis där hon står

 

Visst har hon vänner

Men ingen som henne egentligen känner

Ingen vet

Hennes hemlighet

 

Idag fick han lön igen

Hon vet så väl vad som följer med den

 

Hon lever under hot om ond bråd död

Där hennes kropp skulle färgas röd

Ingen vet heller att

han hotat att döda hennes katt

 

Så hem törs hon inte gå

Vet ej heller vem hon kan lita på

Så hon stannar kvar i regnet

Hon står kvar

precis där hon står 




Fri vers av nettizen
Läst 362 gånger
Publicerad 2007-01-03 23:21



Bookmark and Share


    Cajsa
Detta berör mycket, mycket bra skrivet
2007-01-04

    Lindizz
din text berör, mycket starkt ...det gör ont att läsa...
2007-01-03

  Thommy
Har ofta stått i regnet, jag vet hur det känns. Bra text, kul att du vågar bjuda på dig själv.

Thommy
2007-01-03

  Lillali
Tänk om människor vågade se.....
Tänk om de vågade göra ngt.....
Kramar//Lisa
2007-01-03

    Sandra Odhage
Sorgligt, kan känna igen mig till viss del.....

//Sandra
2007-01-03
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen