" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 




Tankar om under som sker

Under snötyngd gren

Jag sitter på en sten

 
Tänker....

 
På livet i stort

Sånt jag har och sånt jag

borde gjort

 
På....

 
Alla jag håller av

och allt som det gav

 
Mig...

 
Som en del av universum

Från mitt Jag viker jag ej en tum

 
Tänker....

 
Att ödet nog spelar viss roll

Det gjorde att du fick koll

 

På....

 
Att jag finns här

och att jag börjar bli kär

i

 
Dig! 




Fri vers av nettizen
Läst 256 gånger
Publicerad 2007-01-04 11:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Förlåt, skrev fel.
"Från mitt jag viker jag ej en tum"
så ska det vara, så skrev du. . .*
Fint!!!
2007-01-04

    ej medlem längre
"Från mitt jag viker ej en tum" tilltalar mig väldigt*
Väldigt fin text! Gillar din formuleringar, den känns äkta*
2007-01-04

    Lindizz
mycket fint skrivet...gillar ditt innehåll...
2007-01-04

  Söder
Snyggt... Gillar de där "mellanorden", hur de bildar sin egen mening...Fint innehåll.
2007-01-04
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen