Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bekännelse


Så känner jag för dig, min vän

Jag förstår inte alls hur du gör
Hur du kan vara så fri och så lugn

Du är djupt inne i mitt sinne och rör
Jag vill förbli ohämmad och ung

Önskar jag kunde se livet så som du
Med ro i blicken och självtillit

Den egenskapen skulle jag behöva nu
och mera jämnmod och tillförlit

Du är min fristad och min eskapism
men viktigast för mig är du som vän

Vår värld saknar krav och all realism
och jag är inte beredd att lämna den än




Fri vers av Lilla Mo
Läst 696 gånger
Publicerad 2007-01-04 13:31



Bookmark and Share


  issac.a.m
en gripande dikt..vackert
2007-05-06

    Camillaa
tÄNKVÄRD!

/ C
2007-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Lilla Mo
Lilla Mo

Mina favoriter
Du speglar mig så illa