Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min kära vän, min hund dog idag....för någon minut sedan


Projekt Död



Artikulation

Anstränging

Andningssvårigheter

Avdomning
från denna välkända värld



Det är du värd
endast ett

Svårgripbart

(Svårighet att släppa geppet om dig)



Avslut

Avsked

Avliden



Det lider mot
ljusare tider...




Fri vers av Skosnöret
Läst 311 gånger
Publicerad 2007-01-04 13:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skosnöret
Skosnöret