Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om konsten att verkligen se...


Tredje Ögat



Kom mig riktigt nära intill


slut dina ögon

känn efter


och se!







Fri vers av Gawain
Läst 254 gånger
Publicerad 2007-01-04 15:14



Bookmark and Share


  Lillali
*Gillar*
Jag tror inte ens att man måste komma varandra så nära för att känna, bara vi öppnar oss och vågar.
2007-01-04

  Madjori
Bra, bra, braaaa!!!...Har förstått att jag måste läsa vidare på dina texter.
2007-01-04

  Söder
Ja, det är en underbar konst. Fint fångat i dina ord...
2007-01-04

    Erika H
Ja... precis så.
Låt bara du komma såsom du är.
Vackert... vackert
erika
2007-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain