Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Häxans år

 

Så många dagar har gått

timmar som flytt

Minnen som bestått

Och morgnar som grytt

 

Livet är i en förändringens fas

Nya minnen skapas

Gör vardagen till stimmigt kalas

och de gamla banden kapas

 

Jag gillar den känslan jag har

Att jag nu ändrar karaktär

Att den som jag var

Hamnar i en annan sfär

 

Liten häxa inom mig bor

Henne har jag alltid kvar

Tillsammans med henne så blir jag stor

Och vi har kul när vi flyger och far 

 

2007 är häxans år

Det kommer ni att märka

Buset blir till evighetens spår

och jag är glad som en lärka 




Fri vers av nettizen
Läst 283 gånger
Publicerad 2007-01-04 18:44



Bookmark and Share


  Freeman
Underbar text som gör att man bara vill ta en kvast och flyga med dig in i framtiden!
2007-01-04

  Lena K Nilsson VIP
Härlig text!
2007-01-04

    Lindizz
riktigt skön text...jag blir glad !
2007-01-04

  Söder
Bra skrivet. Självsäkert och hoppfullt.
2007-01-04
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen