Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och alla pojkarna ser på








och du
nu släcks ljusen
sjunger barnen
nu hänger sig din far från taket
brinner eldarna i natten
nu dricker statsministern chardonnay
slår någon sitt barn
nu är döden en kompanjon
går min röst sönder
nu växer metall ur jord
förenas de älskande tu
nu skapas frön
som får köttet att ruttna


och en dag när du vaknar
till en blodröd sol
ett trasigt leende du sabbade
till munspel mellan såriga läppar
toner av avgrundsgråt
till tiotusen poeters egotripp
ekande klyschor
till lösa flytande bröst
mjuka lemmar
till neverending goodbyes
eviga rader av utgångar
till blinkande självmord
du fotograferar för att kunna somna


då vet du
att det jag säger är ihåligt
det hon säger sa hon för sin egen skull
att inget i livet står fast
de du känner kommer att dö
att löften är inspelade lögner på repeat
ditt liv en tjeckisk dockfilm
att sagor skapades för överlevnad
ett eko är en avliden variant av dig själv
att revolver är ett vackert ord
kulorna har du i fickan
att alla flickor särar på benen i motljus
och alla pojkarna ser på









Fri vers av Robert W
Läst 454 gånger
Publicerad 2007-01-05 00:25



Bookmark and Share


  Laijza
*applåder* för den höll hela vägen..
2007-01-13

  Yvonne Vigstrand
Du skriver så man ryser av vällust varje gång man läser dina alster....jag vet inte någon annan här som har den förmågan.....
Underbart bra skrivet min vän.....många kramar från Yvonne
2007-01-05

  Sanningsägaren VIP
jag kan inte annat
än älska dina ord
fyfan va pinsam kommentar
men näe jag får inte fram nåt annat nu
/Åsa
2007-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Robert W
Robert W