Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pá island och datorn ságar mina dikter

andra ord
era ord
jag ska inte ta dom

bara lära

lovar




Fri vers av Linneatystnad
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-04 21:18



Bookmark and Share


  Christer Eriksson
kanske jag kan lära, av dig, en dikt så god som någon och orden är fria men formuleringarna fängslade..
2007-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Linneatystnad
Linneatystnad