Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandringen mot ljuset

Vandringen mot ljuset har aldrig varit lätt.
Mörkret tränger sig på , tätt, tätt på många skilda sätt.

Än är det bland vänner,
bland sådana man känner.

En annan gång kommer pilen från okänt håll.
Det verkar som skölden är likt ett såll.

Men låt ljuset brinna,
så kommer mörkret att försvinna!

Inget kan hålla mörkret kvar,
om vi har Gud till vår Far!!!




Fri vers av Emsan
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-04 23:18



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Amen!
2018-05-27

    eva m h
Du har alldeles rätt! Mörkret har ingen makt över Ljuset!
2007-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Emsan
Emsan