Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig ett svar

Ge mig ett svar
ska jag gå eller stanna kvar?

Tankar virvlar runt
Tunga kroppen skriker.....LEV SUNT

Orkar inte resa från stad till stad
vill så gärna...skulle göra mig glad



Vilar lojt ute i stolen
lapar det sista av kvällssolen

Syrsorna gnider sina ben
i aftonen så sen

Katten smyger i gräset på lur
vilket byte står nu på tur?

Det doftar mat från grannens kök
kan det vara stekt fläsk med lök???




Fri vers av Emsan
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-05 00:05



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Rofyllt.
2018-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Emsan
Emsan