Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag sätter mitt hopp till Dig


Jag vill kunna skriva som förut
Med blod, tårar och
Krossade drömmar

För att på något sätt nå ut
Till den pinade världen
Så att alla kan spegla sig
I mina tårdränkta ögon
Jag vill
Lämna något slags avtryck
I en annan sargad själ

Men ingen har någonsin lärt mig
Hur man skriver en historia
Med överblivna tårar
Hur man gör
När man ristat in smärta i sina handleder
Som en karta
Över mörkret i ens själ
Och måste kämpa
För att inte följa den
Tillbaka

Men nu har jag änglarna i ryggen,
Himlen framför ögonen
Och en utsträckt hand
Inom räckhåll


Jag ska inte misslyckas den här gången




Fri vers av Lithia
Läst 395 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-05 00:28



Bookmark and Share


  Marreb
Allt är möjligt genom tron. Där vår egen styrka tar slut, tar Hans vid. Starkt skrivet! kram
2007-01-06

    hymerito
åh, så fint! Jag vet inte vad jag ska säga... Helt jätte jätte jätte pefekt bra! :)
2007-01-05

  Emsan
Önskar dig lycka till...det lyckas
2007-01-05

    Cammo
vackert. äntligen liksom
2007-01-05

  figurett
Vackert! På rätt väg, äntligen!
2007-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Lithia
Lithia