Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har en ängel i mitt hem

 

 

 

Jag har mött en ängel jag

En sån som lyser upp ens dag

Som med finurliga frågor och kluriga svar

Får ens leende att dröja sig kvar

 

Jag mötte en ängel igår

En vacker ängel med ögon blå

och solgult hår

Hon är invävd i mitt livets garn

Den kärleken jag hyser för mitt barn 




Fri vers av nettizen
Läst 305 gånger
Publicerad 2007-01-05 10:45



Bookmark and Share


  Freeman
Vilken underbar läsning...fler ängeldikter vill vi ha!!!
2007-01-05

  Söder
Väldigt vackert. Barn är en källa till visdom...
2007-01-05

    Lindizz
Åh...vad fint skrivet...*ler
2007-01-05
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen