Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Realism

Om snus är snus
och jag är vacker
när vin ger rus
och skrattattacker

Då kan rosen kvitta
om ock i gyllene vas
ge mig mer att dricka
hämta flera glas




Fri vers av Max E
Läst 283 gånger
Publicerad 2007-01-05 10:54



Bookmark and Share


    Elin Sundström
Smart och rolig dikt serverad i snygg förpackning!
2007-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Max E