Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att bli

Att bli mogen, att bli trogen

blir man det

när man slutat gå på krogen???




Fri vers av Emsan
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-05 11:32



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Gud, låt min själ få komma till mognad innan den ska skördas"
Selma Lagerlöf.
2018-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Emsan
Emsan