Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om

Om jag vore en ängel

då skulle jag flyga till dig

om natten

 

Om jag vore en Fe

då skulle jag ge dig

av mitt magiska vatten

 

Om jag vore ett Troll

då skulle jag busa och

smyga uppå dig lika vigt som

katten

 

Men eftersom jag ju Häxa är

så får du nöja dig med

de hjärtliga 

skratten 




Fri vers av nettizen
Läst 216 gånger
Publicerad 2007-01-05 18:40



Bookmark and Share


  Söder
Ja det är inte illa. Men jag får en känsla av att du är lite av dem alla. Nog är du en ängel, en fe och ett troll, men allra helst (bäst) en häxa så klart.
2007-01-05

  Freeman
=) härligt så det förslår!!!
2007-01-05

    Lindizz
Så toppen bra ....gillar detta ..blir glad
2007-01-05
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen