Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vill man inte kan man inte... förstår inte heller...


Dumhet


Det är inte särskilt lätt
att vara smart

När man är Dum

eller vara ärlig
och snäll







Fri vers av Gawain
Läst 283 gånger
Publicerad 2007-01-05 21:40



Bookmark and Share


  nettizen
Nu har jag läst den här om och om igen... har egentligen bara en sak jag kan säga: fyndigt. :)
2007-01-07

  Electra von Spindelben
Grymt budskap tycker jag.
2007-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain