Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Häxa på jakt

Vaknar du inatt av att

nån petar dig på axeln

Bli inte rädd

Det är bara häxan som är

ute på vandringsfärd

 

Och märker du att det är

nån som blåser dig i örat

så behöver du inte vara orolig

Det är bara häxan som busar

 

Känner du att det är nån

som rotar bland dina saker

Bli inte förskräckt

det är bara häxan som packar

åt dig

 

Vaknar du av att det blåser kallt

Då är du redan fångad

av häxan på hennes kvast

 




Fri vers av nettizen
Läst 238 gånger
Publicerad 2007-01-05 22:41



Bookmark and Share


  Söder
Fångad av din text. Flyger jag iväg till blåkulla för en träff med er alla...
2007-01-05

  Gawain
Snyggt skriven med bra känsla hela vägen! Gillar den skarpt... :)
2007-01-05

    Lindizz
oj ..du skriver så bra...bra flyt i din text
2007-01-05
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen