Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ogräs med livskraft

Du kan slita upp den med

rötterna

Du kan trampa ner den med

fötterna

Slita av den alla sina blad

Men oavsett vad

Den kommer tillbaka som nytt litet

frö

På en maskros får du aldrig

Den tar inget för

givet

Men den omfamnar och välkomnar

livet




Fri vers av nettizen
Läst 352 gånger
Publicerad 2007-01-06 00:43



Bookmark and Share


  Freeman
Underbar dikt om den fina maskrosen som skänker så mycket glädje åt vissa, det motsatta åt vissa, din dikt är iallafall jättefin!
2007-01-06

  Söder
Maskrosen är en väldigt vacker blomma. Och väldigt nyttig. Många bra egenskaper...
2007-01-06
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen