Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stulen tid

 

 

En saknad som alltid kommer finnas

Ett hål i väven som aldrig kan tvinnas

En rädsla man alltid kommer minnas

 

Ett tomrum som aldrig kan fyllas

En ångest som aldrig kan hyllas

En upplevelse som aldrig kan förgyllas

 

En stulen barndom 




Fri vers av nettizen
Läst 269 gånger
Publicerad 2007-01-06 09:30



Bookmark and Share


    Ångestboll
Gillar verkligen den här.
känner igen mig själv i den.

/Jessica
2007-01-11

    Lindizz
dina dikt berör ...så grymt bra skrivet
2007-01-06

  Freeman
Dina ord ger så mycket vackert!
2007-01-06
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen