Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyra element

bärnsten
kåda
gyllengul
regnstänk
älv och
skovellhjul
låga
eldstad
gammalt skjul
luftrum
syre
friluftskul












Övriga genrer av AektaBlond
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-07 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AektaBlond
AektaBlond