Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
viktiga brev


det är ditt problem

laxen

som vi ska äta




Fri vers av AektaBlond
Läst 512 gånger
Publicerad 2012-02-16 20:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AektaBlond
AektaBlond