Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frisläppt

 

 

Jag drömde om en ängel inatt

Han strök mig på kinden

sa "nu är det dags"

 

Undrade så vad han mena med

det

Men fick blott till svar

"det får du se"

 

"Svaret får jag söka inuti

Men nu släpper vi själen din fri"

 

Alldeles strax...... 




Fri vers av nettizen
Läst 277 gånger
Publicerad 2007-01-06 15:44



Bookmark and Share


  Freeman
Ängeldikt som får mig att njuta...vacker!!!
2007-01-06

    Lindizz
härligt....
2007-01-06

  Söder
Härligt. Just så är det. Änglars visdom.
2007-01-06

  Gawain
Fantastiskt bra text, sanningssägande befriande! Efterlämnar en skön eftertänksamhet... *gillar*
2007-01-06
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen