Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vissa saker bara är liksom...


Factum


Hemligheten med lyckan är att
den inte är hemlig, dock att
den inte låter sig tas
blott för given






Fri vers av Gawain VIP
Läst 611 gånger
Publicerad 2007-01-06 16:54



Bookmark and Share


  Lillali
Fina kloka ord
bokmärkes....
2007-01-06

  nettizen
Så sant som det var sagt. Kloka ord. :)
2007-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP