Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ögonblick i mitt liv

 

 

En minut

stod tiden still

 

En sekund

var jag alldeles stum

 

Sen återfick jag fattningen

 

Men ett litet ögonblick

så var jag alldeles hänförd

 

Stum av beundran och

fascination... 

 

Det var en intressant

upplevelse...... 




Fri vers av nettizen
Läst 208 gånger
Publicerad 2007-01-06 17:37



Bookmark and Share


  liten_snopp
Målande och samtidigt förvirrande...
2007-01-06

  Freeman
Man håller andan när man läser din dikt...och undrar....vad var det du upplevde?
2007-01-06

  Söder
Jaa, det låter spännande. Intressant...
2007-01-06

    Camillaa
åh,
vekrligen ?

/ C
2007-01-06
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen